Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

BK Landora

Landskrona IP E-plan konstgräs
20 november 2022
10:00

IK Wormo vit

Referat

Referat: BK Landora - IK Wormo vit

Och så kom det kalla!! Lite vitt hade fallit under natten och konstgräset på IP var faktiskt vitt :). Sol på himlen och en isig vind som la sig och det blev faktiskt riktigt behagligt. Samlingstid 09.30 och då hade bara fyra blåa killar kommit. Och klockan 10 började Linda bli orolig. Pratade med landoratränare Mats och kom överens om att kom inte fler så blandade vi lagen - match skulle det bli! Som väl var dök det upp lite killar vars föräldrar nog inte läst ordentligt så Wormo blev lag. Vi fick även låna en landorakille, Melker, som avhandlats på annan flik :).

Det blev en stor 7-manna. En avbytare och killarna fick spela både forwardsspel och backspel. LandoraMelker som egentligen spelar back, fick gå upp som forward och gjorde minsann två fina mål på sitt eget lag - efter fina framspelningar. Det var verkligen en underhållande match - och det blev mycket springande vilket de blåa (och även de rödblåa) klarade med bravur. Många spännande anfall på båda målen!

'Det blev Landora som fick in flest mål idag - men det ska sägas att Yousif storspelade i mål idag!! Det var också roligt att se just hur många av killarna som tog rejäla löpningar idag på det tunga underlaget! När matchen var slut var i alla fall konstgräset grönt igen :). BRA JOBBAT!!

Andra möten i serien